MVTrainingen

EHBO en EHBDD opleiding, workshop,

bijscholing en training

Trainingen en achtergronden


Wenst u  eerste hulp te kunnen verlenen met duidelijke achtergronden en een goede opleiding of training? Geinteresseerd of belangstelling? Hieronder vind u algemene informatie van het aanbod van diverse opleidingen en trainingen.


MVTrainingen kan voor u op aanvraag als instructeur diverse opleidingen verzorgen uit naam van  onderstaande organisaties: 


Bureau maatschappelijke zorg

Het Oranje Kruis

CIBOT

Het Nederlandse Rode Kruis

NIBHV


EHBDD maatschappelijke zorg

Eerste Hulp bij Drank en Drugs ongevallen (EHBDD) komt in de maatschappij steeds vaker voor. Nieuwsgierig naar de werking en vooral de risico's van Drank en/of Drugs? Hoe symptomen te herkennen en hoe te handelen bij een overdosis? Door een combinatie van informatie, verrassende praktische opdrachten en interactie ondekt u de dynamische leefwereld van drank- en drugsgebruikers. Via een 2,5 uur durende workshop kennis opdoen of via een ééndaagse training een officieel certificaat EHBDD behalen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkhedenEHBO Oranje Kruis - certificaat

Eerste Hulp bij Ongevallen(EHBO) is niet meer weg te denken in de moderne maatschappij. Voor je het weet kom je voor een situatie te staan waarbij je achteraf denkt; had ik maar een cursus gevolgd. Wat kan je doen in geval van een ongeval? Hoe kan ik het beste handelen in geval van een beroerte of hartstilstand? Door een combinatie van informatie, praktische opdrachten en interactie ondekt u de dynamische wereld van mogelijkheden om eerste hulp te verlenen. Via een opleiding kennis opdoen een officieel diploma EHBO behalen? Het is daarbij aan te raden om via een EHBO vereniging lid te worden van het Oranje Kruis. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.Voor aanvullende informatie en het bespreken en afstemmen van specifieke aanvullende wensen en of mogelijkheden, bekijk de pagina INFO / CONTACT / LINK.
Copyright © 2019 MVTrainingen. All Rights Reserved